Jetlag


PUBLISERT 20:20 - 13.07.2017
Annet - 0 Kommentarer

Etter nærmere 30 timer på reise med minimalt med søvn har jeg endelig kommet fram til Sydney. Endelig!! I tre år har jeg drømt om å reise hit og oppleve Sydney og den unike atmosfæren Lisa har snakka så varmt om. Det kjennes helt fantastisk og ikke minst surrealistisk å endelig være her. Herregud så glad jeg er!!

Men reisen til paradis kom åpenbart ikke uten side effect. - Her sitter jeg, halv fem på natten, fullstendig uthvilt. Lisa sover i sengen over meg og det er mørkt i rommet. Paranoid som jeg er har jeg skrudd på lommelykten på telefonen med jevne mellomrom for å se til at det ikke har er noen ekle små insekter eller edderkopper med en intensjon om å spise meg, i nærheten. Takk for all skremselspropaganda folkens! Hehe.

Nå har jeg altså hatt én dag i Australia allerede og jeg liker det! Da jeg kom fra flyplassen i morges var det faktisk utrolig kaldt her. Selv om det tilsynelatende skal være vinter her nede hadde jeg aldri sett for meg at det skulle være så kaldt!! Utover dagen lysnet det heldigvis og ble dritvarmt så Lisa og jeg gikk en tur langs Manly Beach hvor vi faktisk så hai!! Det var ingen stor finne, men hai er hai!

Turen endte med en lang powernap før vi gikk ut å spiste med ei venninne av Lisa! Tror ikke akkurat jeg var det beste selskapet der jeg satt svimmel og trøtt, men det var veldig koselig! Tipper dette blir en helt fantastisk fin ferie. Sydney og Manly er rene paradis!

For familie, venner og eventuelt alle andre som måtte ha interesse av å følge meg i Australia, Mellom- og Sør-Amerika, velkommen til min reiseblogg!


Skriv en ny kommentar