Salsa


PUBLISERT 07:15 - 02.08.2017
Annet - 4 Kommentarer

Som alle vennene mine vet, som foreldrene mine vet og som sikkert et uendelig antall bartendere vet, så kan ikke jeg danse. Jeg er bokstavelig talt stiv som en stokk, urytmisk og svært klønete. Flere av mine nærmeste kan nok bekrefte dette. Jeg dro foreksempel etter oppvarmingen på min første pulsstep time fordi jeg hang to steg etter alle andre. Jeg er den personen du ser på YouTube og flirer av, vel tenkende "glad det der ikke er meg!".

Men sammen med de andre jentene og et par gutter på huset har jeg i dag tråkket milevis utenfor komfortsonen min. He-re-gud. I dag har jeg hatt mitt første salsakurs!! WOW, jeg vet! - Det var uten tvil en utfordring ettersom verken beina eller hukommelsen fungerte optimalt, men likevel var det utrolig morsomt! Vi danset både alene og med læreren, trippet og snurret rundt. Alle var SÅ flinke, svingte både mage og hofter. Jeg derimot. Jeg flirer når jeg tenker på det. Det er med godt humør jeg sier jeg var den dårligste av alle som var på timen. Salsalæreren var svært tålmodig må jeg si. De andre tok ting veldig raskt, mens jeg fomlet noe voldsomt med stegene. Da det ble improvisering og veldige "bevegelige" moves med hoftene og overkroppen trakk jeg ganske enkelt ut av leken. Jeg har ingen bevegelse, så det ble mer ydmykende enn det ble gøy! Vil likevel anbefale alle en liten salsatime hvis de er i Latin-Amerika!! (Heldig for deg, og heldig for meg, så finnes det ingen bilder av dette. Phu.)

Jeg tenkte også å fortelle om dagens spansk-leksjoner. Jeg har fått byttet gruppe til en som er passende mitt nivå, og det gikk SUPERT! Motet er på plass og læreren var helt suveren. Folka her i Nica er også utrolig koselige, så jeg trives!!

PS: Tips til alle som skal ut på reising i fremtiden og som ikke vil bli muntlig angrepet av uteliggere; ikke kast mat eller is i søpla foran de, eller i søpla i det hele tatt.


Pappa

KOMMENTERT 02.08.2017 - 15:11

Ha ha.. tror du har arvet faren din sine danseferdigheter... har du sett en pose med ris fallende fra stor høyde hvor den treffer bakken med en brak.. all ris utover i et kort øyeblikk..deretter helt stille..men alle ser hva som har skjedd..men ingen skjønte hvor den kom fra... ja der har du faren din😂😂🕺

Tonje

KOMMENTERT 03.08.2017 - 07:31

Pappa: Haha! Hvis du er verre enn meg er det jo helt krise! ??

Renate

KOMMENTERT 02.08.2017 - 23:35

Hahahah😂😂 skulle gjerne ønsket jeg fikk sett det der😂 du får lære meg litt salsa når du kommer hjem 💃

Tonje

KOMMENTERT 03.08.2017 - 07:31

Renate: Haha! Får prøve det ??

Skriv en ny kommentar