Første uken!


PUBLISERT 07:46 - 08.08.2017
Annet - 0 Kommentarer

Nå er det dessverre en stund siden jeg har oppdatert, veldig lei for det! Jeg har helt forferdelig dårlig Internett, noe som gjør det veldig vanskelig å både få tid og lyst til å blogge.

Den første uken er offisielt forbi, herregud så fort tiden går. På den første uken har jeg lært utrolig mye spansk! Det er kjempegøy, så jeg gleder meg masse til tiden fremover!!

I helgen bestemte noen av oss for å reise til Rigos guesthouse et stykke utenfor León sentrum hvor vi praktisk talt bodde på stranda. Huset hadde en hage som tok oss rett ut en lang sandstrand hvor vi var omtrent alene. Bølgene var kjempestore, og det var utrolig gøy å glemme skole for et lite øyeblikk og bare kaste seg rundt i havet! Dere vil ikke tro hvor fint det var der før dere har sett det med egne øyne. Jeg husker dessverre ikke hva stedet eller uteplassen het, men endelig(!) fikk vi servert god mat. Hurra!! Maten her i León er en eneste stor tragedie. Lasagne, som kanskje er livretten min, smaker helt forferdelig her. Det samme gjør "alt annet" som tilbys også. Det eneste jeg har levd på har omtrent vært burritos, quesedillas og fajitas. Skal ikke klage på det akkurat! Hehe.

Da vi var på beachhouse'n prøvde jeg både å få med meg soloppgangen, sove i hengekøye og å grille megselv som et levende kjøttstykke. (Joda pappa, JEG SMØRTE MEG). Sola her er ekstremt sterk, og til å være overskyet skal jeg si jeg ble rød. Ikke fikk jeg sove i hengekøya heller.

Nå er riktignok uke nummer to i gang, og vi har meldt oss inn på et gammelt treningsstudio her i León og begynt å lage mat hjemme. (Treningsstudioet minner om noe som kunne vært hipt for 30 år tilbake, men det duger.) Prisen ute er latterlig billig her, så det er fort gjort å kjenne på fristelsen av å kjøpe middag på restaurant. For eksempel koster en vanlig middag ute 250 cordobas, som tilsvarer omtrent 70 kroner. En flaske øl koster i baren på hostellet litt under 10 norske kroner. Helt sykt. (Btw, ølen heter Toña så hver gang noen bestiller den tror jeg de roper på meg 😐)

Foressten, man kan se alt i León. Jeg har sett alt fra en mann med bein knekt tvert av som hinket på krykker, til løse hester "overalt" og ville kuer på stranda. Ingenting sjokkerer i León.


Skriv en ny kommentar